Catalogus voor de feestdagen

geplaatst in: Beauty, Blog, Etherische oliën | 0

Op 1 november werd bekend gemaakt welke aanbiedingen in de Young Living feestdagen catalogus staan. Het is een mooie mix geworden van kortingen op bekende producten, limited editions en producten die normaal niet verkrijgbaar zijn in Europa. Ik heb mijn favorieten op een rijtje gezet. Wil je de hele catalogus bekijken? Dat kan hier.

Lippenbalsems

Deze set van vier lippenbalsems is super fijn in de winter. Naast de lavender, grapefruit en cinnamint zit ook de vanillamint lippenbalsem in dit setje. De lippenbalsems zitten in een handig etui waar je eventueel ook je favoriete rollers of oliën in kwijt kunt. Dat is nog eens handig voor onderweg.

Perfect roller trio

Je kunt natuurlijk zelf rollers maken, maar Young Living heeft ook een lijn met fijne kant-en-klare rollers. Zelf heb ik hier de Deep Relief en Breathe Away van. Nu is er een trio met Stressaway, tranquil en Peace & Calming beschikbaar met korting. Dat is een verleidelijke deal!

Valor set

Valor is een olie die ik dagelijks gebruik. Valor staat voor moed en dat is precies wat deze olie je meegeeft. In deze set zit een flesje Valor olie, een Valor roller en een armbandje met lavastenen, waar je de Valor olie op kunt druppelen zodat je deze olie de hele dag bij je hebt. Absoluut een aanrader.

Great Day Protocol

Begin je dag goed met deze vier oliën. Gary D Young, de oprichter van Young Living, gebruikte deze vier oliën iedere morgen als een ritueel. Dat gaat als volgt. Allereerst druppel je Valor op je linkerpols en wrijf je die tegen je rechterpols aan. Daarna breng je highest potential aan boven je navel. Wrijf één druppen Joy over je hartstreek. Je sluit dit ritueel af met White Angelica. Deze olie druppel je op je hand, snuif je op en daarna wrijf je de olie in je haar en nek, zodat je de beschermende geur de hele dag om je heen hebt hangen. Ik ben een groot fan van deze oliën.

Winterwonderland

Sinds vorige maand ben ik fan van de bossige oliën. Northern Light Black Spruce was meteen favoriet. Ik wil zeker meer van deze oliën. Ben jij dol op de natuur en wandel je graag in het bos, dan is deze set zeker iets voor jou.

Adventkalender

De laatste op mijn lijstje is de adventskalender van dit jaar. Ik heb de unboxing gezien vorige week en ben heel erg enthousiast. Er zitten allerlei gave producten in waarvan sommigen normaal gesproken niet verkrijgbaar zijn. Hoe tof is dat! (Zelf moet ik eerst even een nier verkopen voordat ik hier budget voor heb, maar whoooaaa wat een gave adventkalender is dit zeg!)

Wat vind jij van deze producten? Of van de rest van de feestelijke cadeaugids? Zit er iets voor jou bij, let me know!

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *